chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten

  • Gandahamkroketjes met slaatje

    Ook om te delen…

  • Apéro kippenboutjes
  • Apéro Bitterballen
  • Apéro Mosseltjes uit de schelp met lookboter
  • Apéro tapas Plank
  • Apero Gepaneerde Mosseltjes met huibereide tartaar
  • Apero Portie Home Made Olives
  • NIEUW!!! Apero Kaastengels 9st.
  • NIEUW!!! Luxe Aperitiefhapjes
  • Duo van Wildkroketjes(Fazant-Everzwijn)
  • Trio van Wildpastei
  • Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,….

    in supplement aangerekend.


Hoofdgerechten


  • Lamsbrochette op Griekse Wijze(Seizoen)
  • Steak Rossini(met Foie Gras en Portoroomsaus)
  • Filet Pur Rossini
  • Roodpootpatrijs in wintertooi
  • Spies van Hert met truffel-pepersaus
  • Hazenrugfilet met wilde-pepersaus
  • Fazantenfilets met Pineausausje en muskaat druiven

Keuken open

  • Maandag
    18u00 - 22u00
  • Donderdag
    18u00 - 22u00
  • Vrijdag
    12u00 - 14u00 & 18u00 - 23u00
  • Zaterdag
    18u00 - 23u00
  • Zondag
    12u00 - 14u30 & 18u00 - 23u00

Reservatie

gsm +32 475 579932 | tel +32 54 323675

RESTAURANT XENON
Aalstersesteenweg 181, 9400 Ninove