Skip to main content
chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten

  • Asperge-garnaalkroketten met slaatje
  • Aspergeroomsoep

    Ook om te delen…

  • **Apéro kippenboutjes
  • **Apéro Bitterballen
  • **Apéro tapas Plank
  • **Apero Gepaneerde Mosseltjes met huibereide tartaar
  • **Apero Portie Home Made Olives
  • **Apero Kaastengels 9st.
  • **Luxe Aperitiefhapjes
  • Duo van Wildkroketjes(Fazant-Everzwijn)
  • Duinasperges op Vlaamse wijze
  • Duinasperges met gerookte zalm
  • Duinasperges met Serranoham
  • Duinasperges in Supplement

    Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,….

    in supplement aangerekend.


Hoofdgerechten


  • Kabeljauwhaasje met DUINASPERGES
  • Gegrilde Beenham met DUINASPERGES
  • Steak Rossini(met Foie Gras en Portoroomsaus)
  • Filet Pur Rossini